Siciliansk caponata

Sicilianska caponatan kan du äta som den är, på ett surdegsbröd och/eller med något protein till. Receptet kommer från David Frenkiel & Luise Vindahl från Green Kitchen Stories och deras bok Green kitchen travels. Den är lätt att göra men behöver tid på spisen för att låta smakerna koka ihop. Siciliansk caponata Votes: 0 Betyg: 0 You: Betygsätt detta recept! […]

Read more

Gösburgare på danskt rågbröd

Den här goda fiskburgaren kan grillas i halster på grillen eller stekas i stekpanna. Receptet kommer från Caroline Hofberg, matskribent. Jag hittade det i tidningen Tara nr 9/2015 sid 78.     Burgaren på bilden har vi tillagat av torskfilé och dressingen gjorde vi av Oatly’s iMAT FRAICHE. Blev toppengott! Gösburgare på danskt rågbröd Votes: 0 Betyg: 0 You: Betygsätt […]

Read more

Fish Taco

Fish Taco är ett jättegott recept som jag har hittat på MatHems webbsida och som kommer från en av deras medlemmar. De näringsvärden som jag får fram i IF Tracker diffar lite mot dem dem som står angivna på MatHem. Jag har valt att ange de värden som jag får fram, vilka är baserade på att alla äter lika mycket av samtliga ingredienser i […]

Read more