Chiapudding med mango & granatäpple

Chiapudding kan varieras i det oändliga. Här är den gjord med mandelmjölk och kakao och serverad med mango, granatäppelkärnor och hampafrön. Mättar gott till frukost!

Chiapudding med mango och granatäpple i vit skål chiapudding med mango granatäpple

Chiapudding med mango och granatäpple i vit skål
Chiapudding med mango & granatäpple
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
IF-värde/portion:83
Portioner
1 tallrik
Tillagningstid Passiv tid
5 min 2 timmar
Portioner
1 tallrik
Tillagningstid Passiv tid
5 min 2 timmar
Chiapudding med mango och granatäpple i vit skål
Chiapudding med mango & granatäpple
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
IF-värde/portion:83
Portioner
1 tallrik
Tillagningstid Passiv tid
5 min 2 timmar
Portioner
1 tallrik
Tillagningstid Passiv tid
5 min 2 timmar
Ingredienser
Portioner: tallrik
Instruktioner
  1. Blanda chiafrön, linfrön och kakao med mandelmjölk. Rör om och låt stå och svälla i minst två timmar eller över natten. Det kan stå i rumstemperatur eller i kylen.
  2. Tillsätt oljan. Lägg på mango, granatäppelkärnor och toppa med hampafrön. Klart att ätas!
Näringsinfo per portion
Kalorier (kcal):375
Fett (g):19
Proteiner (g):9
Kolhydrater (g):45
Receptkälla:Cecilia på IFDtabell.se

Variationer: lägg till riven kokos, smaksätt med äkta vaniljpulver istället för kakao. Servera med valfria bär, t ex hallon, blåbär, vinbär, björnbär eller apelsin. Använd annan mjölk om du vill, t ex cashewmjölk eller hasselnötsmjölk.

Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *