Havre- & mandelscones

Bröd och bakverk hamnar oftast på IF-minus pga att det innehåller mycket kolhydrater. Ett trick är att ha i nötter och/eller en bra olja, t ex raps- eller olivolja som vi har i de här sconesen.

Havre- & mandelscones
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Två bullar är lagom till en person som "smörgåsfrukost".
IF-värde/portion:52
Portioner
4 bullar
Tillagningstid Passiv tid
25 Min 20 Min
Portioner
4 bullar
Tillagningstid Passiv tid
25 Min 20 Min
Havre- & mandelscones
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Två bullar är lagom till en person som "smörgåsfrukost".
IF-värde/portion:52
Portioner
4 bullar
Tillagningstid Passiv tid
25 Min 20 Min
Portioner
4 bullar
Tillagningstid Passiv tid
25 Min 20 Min
Ingredienser
Portioner: bullar
Instruktioner
  1. Blanda alla torra ingredienser.
  2. Blanda i mjölk, rapsolja och ägg. Låt svälla i 5 min.
  3. Forma bullar, platta till dem om du vill. Lägg på plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda i 200° ugnsvärme ca 15 min.
Näringsinfo per portion
Kalorier (kcal):270
Fett (g):22
Proteiner (g):7
Kolhydrater (g):15
Receptkälla:Cecilia på IFDtabell.se

.

Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *