Makrill + Avokado

Makrill och Avokado är enklaste av alla enkla och min favorit, just för att den är så enkel, så mättande och så superboostande! Både makrillen och avokadon är rika på fina fettsyror som ger dem båda bra IF-värden. Det innebär att du får både god mättnad och boost av den ena av de två om du vill ha ett ”mellis”.

 

En hel delad avokado i två halvor En öppnad burk makrill på en klippa En burk makrill oöppnad

En öppnad burk makrill på en klippa
Makrill + Avokado
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
IF-värde/portion:624
Portioner
1 person
Portioner
1 person
En öppnad burk makrill på en klippa
Makrill + Avokado
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
IF-värde/portion:624
Portioner
1 person
Portioner
1 person
Ingredienser
Portioner: person
Instruktioner
  1. Dela avokado i halvor, skär den i bitar i skalet och skeda sen upp den på en tallrik. Lägg makrillen med tomatsås på tallriken också. Bon apetite!
  2. Som matsäck: ät direkt ur makrillburken och avokadon i halvor direkt ur skalet.
Näringsinfo per portion
Kalorier (kcal):530
Fett (g):40
Proteiner (g):28
Kolhydrater (g):18
Receptkälla:Nja, det här kan inte kallas för recept 🙂

.

Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *