Tapenade på gröna oliver

Det är så löjligt enkelt att göra sin egna tapenade att du nog aldrig kommer vilja köpa en färdig efter att du provat på att göra den själv. Och resultatet blir så mycket bättre eftersom du gör den på välgörande olivolja, till skillnad mot de köpta som oftast är gjorda med solrosolja (som ligger på IF-minus pga solrosoljans höga mängder fleromättade fettsyror).

En skål med grön tapenade i närbild på ett grovt träbord
Tapenade på gröna oliver
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
IF-värde/portion:106
Portioner
4 portioner
Tillagningstid
5 min
Portioner
4 portioner
Tillagningstid
5 min
En skål med grön tapenade i närbild på ett grovt träbord
Tapenade på gröna oliver
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
IF-värde/portion:106
Portioner
4 portioner
Tillagningstid
5 min
Portioner
4 portioner
Tillagningstid
5 min
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Mixa ingredienserna och lägg upp i skål.
Näringsinfo per portion
Kalorier (kcal):148
Fett (g):16
Proteiner (g):
Kolhydrater (g):1
Receptkälla:Tidningen Lantliv nr 3/2017

.

Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *