Zucchinisallad

Det är så enkelt det är att bara riva en zucchini och lägga till valfria grönsaker och krydda med dina favoritkryddor. Vackert, gott och nyttigt!

Här presenteras en variant med riven gul paprika.

Zuccinisallad på blått fat zuccinisallad på blått fat

Zuccinisallad på blått fat
Zucchinisallad
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Variera den här enkla salladen med olika grönsaker och tillbehör. Till exempel kan du lägga till tomater, svarta oliver och/eller solroskärnor.
IF-värde/portion:71
Portioner
4 personer
Tillagningstid
10 min
Portioner
4 personer
Tillagningstid
10 min
Zuccinisallad på blått fat
Zucchinisallad
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
Variera den här enkla salladen med olika grönsaker och tillbehör. Till exempel kan du lägga till tomater, svarta oliver och/eller solroskärnor.
IF-värde/portion:71
Portioner
4 personer
Tillagningstid
10 min
Portioner
4 personer
Tillagningstid
10 min
Ingredienser
Portioner: personer
Instruktioner
  1. Riv zucchini och paprika. Ringla olivolja över och krydda med tamari eller valfria kryddor. Servera som sallad till huvudrätt.
Näringsinfo per portion
Kalorier (kcal):89
Fett (g):7
Proteiner (g):2
Kolhydrater (g):6
Receptkälla:Cecilia på IFDtabell.se

Näringsvärdena är beräknade på att salladen delas på fyra personer. Som ensamt tillbehör till ditt proteinval (tofu, fisk, kyckling, kött) bör du räkna med att den räcker den till ca två personer.

Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *