Citronyoghurt till fisk

citronyoghurt i glasskål dekorerad med citronmeliss

citronyog2

citronyoghurt i glasskål dekorerad med citronmeliss

Citronyoghurt till fisk

Skriv ut
Välj antal:2 portioner
Tillagningstid: 3 minuter
IF-värde/portion: 105

Ingredienser

  • 0,5 dl yoghurt 3%, naturell
  • 0,5 dl olivolja, extra virgin
  • 1 msk riven fryst citron
  • 1 tsk honung
  • havssalt och svartpeppar

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt och svartpeppar.

Anteckningar

.

Näringsinfo per portion

Kalorier (kcal): 233
Fett (g): 24
Protein (g): 1
Kolhydrater (g): 5
Receptkälla: Cecilia på IFDtabell.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *






16 − tolv =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.