Mandelpannkakor

Mandelmjöl är bästa mjölvalet för att lyfta pannkakor, plättar och våfflor till IF-plusvärde. Dessa små tjocka pannkakor passar lika bra till frukost, som förrätt eller huvudrätt. Låt tillbehören avgöra hur du vill äta dem. Originalrecept och tillhörande bild ser du här. Mandelpannkakor Votes: 3 Betyg: 3 You: Betygsätt detta recept! Skriv ut recept 2 portioner ger cirka 8 st små […]

Read more

Pannkakor på havre, mandel & soja

Gluten- och laktosfria pannkakor kan varieras i det oändliga med alternativa mjöl och mylk, som växtmjölk numer kallas för. Alla hamnar dock inte så självklart på IF-plus eftersom de flesta mjöl dessvärre bidrar med IF-minus. I detta recept är det slutligen rapsoljan som bidrar till det lilla plusset. Alltid något! Annars är mandelmjöl en given vinnare bland alternativmjöl för dig […]

Read more

Feströra med lax, räkor och ägg

Det här är en riktigt god röra som passar bra till förrättsmackan, enkla lyxlunchen eller mingelpartyts snittar. Den är också utmärkt för dig som undviker kolhydrater eftersom den innehåller så lite som 1 g kolhydrater per portion.    Fyra portioner räcker till fyra välfyllda smörgåsar, som snittar räcker det förstås till många fler. Röran får ett fantastiskt högt IF-värde och […]

Read more
1 2 3 4