Mandelpannkakor

Mandelmjöl är bästa mjölvalet för att lyfta pannkakor, plättar och våfflor till IF-plusvärde. Dessa små tjocka pannkakor passar lika bra till frukost, som förrätt eller huvudrätt. Låt tillbehören avgöra hur du vill äta dem. Originalrecept och tillhörande bild ser du här. Mandelpannkakor Votes: 3 Betyg: 3 You: Betygsätt detta recept! Skriv ut recept 2 portioner ger cirka 8 st små […]

Read more

Pannkakor på havre, mandel & soja

Gluten- och laktosfria pannkakor kan varieras i det oändliga med alternativa mjöl och mylk, som växtmjölk numer kallas för. Alla hamnar dock inte så självklart på IF-plus eftersom de flesta mjöl dessvärre bidrar med IF-minus. I detta recept är det slutligen rapsoljan som bidrar till det lilla plusset. Alltid något! Annars är mandelmjöl en given vinnare bland alternativmjöl för dig […]

Read more

Zucchiniplättar med Citronyoghurt

Det här receptet är gott att äta med Citronyoghurt och Ärtguacamole. Som huvudrätt mättar det här gott för två personer. Som en del i en större rätt räcker den angivna mängden i det här receptet till dubbelt så många (2 portioner räcker då till 4 personer). Tips! Använd fryst riven citron (med skal) som alternativ till citronjuice och rivet skal av citron […]

Read more
1 2