Vego-köttbullar
IF-värde/portion:8
Portioner
4portioner
Tillagningstid
30min
Portioner
4portioner
Tillagningstid
30min
Ingredienser
Instruktioner
  1. Mixa solroskärnorna fint.
  2. Blanda i och mixa ihop kidneybönor och havregryn med solroskärnorna.
  3. Skala och riv den gula löken. Blanda i den i smeten.
  4. Tillsätt sojasås och svartpeppar. Krydda upp smeten till önskad sälta och pepparsmak.
  5. Rulla ca 20 st bollar och stek dem på medelvärme i rapsolja, ghee, smör eller kokosolja.
Näringsvärde per portion
Kalorier (kcal):260
Fett (g):8
Proteiner (g):14
Kolhydrater (g):36
Receptkälla:Okänd
Ett gott och nyttigt recept hämtat från IFDtabell.se. Enjoy!

Om du gör 20 st bollar gäller följande näringsinfo per boll: IF 2, Kcal 52, Fett 2 g, Protein 3 g, Kolhydrater 7 g.