1burk (á 130g)tapenade svarta olivereller gör egen
250gkörsbärstomater
1stzucchini1 st = 250 g
1ströd paprika
1mskolivolja
salt och svartpepparefter egen smak
basilikatill garnering
Instruktioner
Sätt ugnen på 200° C. Lägg bitar av torsk i en ugnsform. Krydda med lite salt och svartpeppar. Bred tapenade över fisken.
Skölj grönsakerna. Dela körsbärstomaterna. Skiva zucchinin. Tärna paprikan.
Lägg tomater, zucchini och paprika i formen med fisk. Ringla över olivolja. Smaksätt med salt och svartpeppar.
Ställ in i mitten av ugnen i 15-20 min. Garnera med färsk basilika. Servera som det är eller med valfritt tillbehör, t ex grönsallad, potatis vit quinoa.
Övrig info
Näringsvärde och IF-värde är beräknat på receptet utan tillbehör.