Om sidan

IFDmat.se & IFDtabell.se är en informations- & inspirationsplats för dig som är intresserad av IFD-mat, Inflammation Free Diet, vilket är en teori om hur mat bygger starkt immunförsvar. 

Bild på chilifrukterIFDtabell.se är utvecklad av mig, Cecilia Linhart, på ideell basis, driven av en passion för hur vettigt jag tycker att IFD-konceptet är. Jag kom i kontakt med IFD som begrepp runt år 2008. Som friskvårdspedagog och allmän hälsonörd tyckte jag att jag redan då åt hyfsat bra, ändå blev jag förkyld och energilös några gånger om året. När jag började tillämpa IFD-kunskapen i mina matval försvann förkylningar, immunförsvaret blev betydligt starkare och jag känner mig generellt mer vital.

Domännamnet IFDmat.se registrerades i januari 2017 och är sedan dess pekat till IFDtabell.se. Följ mig på “ifdmat” på Instagram.

Porträtt av Cecilia Linhart

Cecilia Linhart

Kontaktinfo: cecilia(AT)ifdtabell.se, tel +46 733 700 733

Närmare presentation om mig får du på PowerForLife.se

POWERforLiFE.se kan du läsa om friskvård utifrån ett helhetsperspektiv. Där hittar du tips på hur du kan må bättre i livet genom att göra enkla men kloka val i vardagen.

Tillbaka till START