Röd chili och vitlök i närbild

Om sidan

IFDmat.se & IFDtabell.se är en informations- & inspirationsplats för dig som är intresserad av IFD-mat, Inflammation Free Diet. IFD är en teori om hur mat kan bidra med optimalt bra näring för att kroppen ska kunna bygga starkt immunförsvar. IF-värden fungerar som ett verktyg så att du kan tillämpa kunskapen i praktiken.

Bild på chilifrukterIFDtabell.se är utvecklad av mig, Cecilia Linhart, på ideell basis, driven av en passion för hur vettigt jag tycker att IFD-konceptet är. Jag kom i kontakt med IFD som begrepp runt år 2008. Som friskvårdspedagog och allmän hälsonörd tyckte jag att jag redan då åt hyfsat bra, ändå blev jag förkyld och energilös några gånger om året. När jag började tillämpa IFD-kunskapen i mina matval försvann förkylningar, immunförsvaret blev betydligt starkare och jag känner mig generellt mer vital.

Jag gillar logik, katalogisering och siffror, har lätt för att räkna och göra mängdberäkningar. Därför föll det sig naturligt för mig att djupdyka in i hela IFD-tabellen och översätta den till svenska, som du hittar på ifd.ifdtabell.se

Domännamnet IFDmat.se registrerades i januari 2017 och är sedan dess pekat till IFDtabell.se. Följ mig på ”ifdmat” på Instagram.

Cecilia Linhart porträtt
Cecilia Linhart

Kontaktinfo: cecilia(AT)powerforlife.se, tel +46 733 700 733

Närmare presentation om mig får du på min andra sida: POWERforLiFE.se

POWERforLiFE.se kan du läsa om friskvård utifrån ett helhetsperspektiv. Där hittar du tips på hur du kan må bättre i livet genom att göra enkla men kloka val i vardagen.

Tillbaka till START