Bättre veta än gissa

//Denna text innehåller annonslänkar med reklam för Werlabs SE, Quicktest och Doktor.se//

Har du koll på dina värden? Eller har du en känsla av att du är allergisk mot något? Visst kommer du långt med nyttiga och variationsrika matval, men det ÄR skönt att veta hur det verkligen står till – tycker i alla fall jag.

Därför tipsar jag om Werlabs.se Jag har använt dem själv och tycker att det funkade supersmidigt. På morgonen lämnade jag blodprov på vårdcentralen. Redan på eftermiddagen samma dag började provsvaren trilla in. Det gick snabbt, var enkelt och kändes professionellt – så jag rekommenderar dem gärna!

En annan aktör som kan vara intressant är Quicktest. De erbjuder självtester som du gör hemma. Det låter smidigt, tycker jag. Dessutom har testerna en attraktiv prislapp, extra plus för det!

Så har vi det här med att träffa läkare och annan sjukvårdspersonal. Även om jag tror starkt på att vårda det friska och allra helst använder mig av naturliga metoder finns det tillfällen när den västerländska medicinen är fantastisk. När du har behov: träffa kvalificerad vårdpersonal online, det är riktigt smidigt! Du slipper sitta i telefonkö, lämna hemmet, vänta i evigheter på din tur i ett väntrum bland febriga, hostande och snorande medmänniskor. Ladda ner Doktor.se-appen, så är du rustad för snabb hjälp när du behöver den.

Doktor.se-appen för iOS: Apple Appstore

Doktor.se-appen för Android: Google Play store

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.