Tycker du att det känns extra utmanande att hitta på smart ”bra-mat” att ta med till värmestugan i skidbacken? Eller i ryggan på vilken härlig tur i det fria som helst.
Här följer tips på bra matsäcksmat:
[ultimate-recipe-grid template=”default” filter=”” multiselect=”false” match_all=”false” match_parents=”false” limit_author=”” limit_by_tag=”post_tag” limit_by_values=”matsäcksmat” sort_by=”title” sort_order=”DESC” limit=”30″]
Tunawraps. Gör röran hemma och ta med bröd. Lägg ihop vid servering.
Tofu-röra. Ät i wrapbröd med lite grönt, tex tomater och spenat eller ruccola.
Tjocka plättar. Ät som de är eller med valfritt tillbehör. Lite försiktighet dock om du kör köpesylt – den är så galet söt. Välj då helst en mindre söt variant.
Sillmacka & lättöl. Enklare än så blir det nästan inte. Och ja, det går bra med annan öl också.
Harirasoppa. Gör den hemma och förvara i mattermos, eller värm i micro.
Sötpotatissoppa. Gör den hemma och förvara i mattermos, eller värm i micro.
Makrill och Avokado. Enklaste av alla enkla och min favorit, just för att den är så enkel, så mättande och så superboostande! 1 burk makrill i tomatsås och 1 avokado per person. Bon apetite! Ger hela +480 i IF-värde, 560 kalorier, 45 g fett, 22 g proteiner och 22 g kolhydrater.