Makrill + Avokado

En öppnad burk makrill på en klippa

Makrill och Avokado är enklaste av alla enkla och min favorit, just för att den är så enkel, så mättande och så superboostande! Både makrillen och avokadon är rika på fina fettsyror som ger dem båda bra IF-värden. Det innebär att du får både god mättnad och boost av den ena av de två om du vill ha ett “mellis”.

 

En hel delad avokado i två halvor En öppnad burk makrill på en klippa En burk makrill oöppnad

En öppnad burk makrill på en klippa

Makrill + Avokado

Skriv ut
Välj antal:1 person
IF-värde/portion: 624

Ingredienser

  • 1 burk makrill i tomatsås 125 g/burk varav 80 g fisk
  • 1 st avokado

Instruktioner

  • Dela avokado i halvor, skär den i bitar i skalet och skeda sen upp den på en tallrik. Lägg makrillen med tomatsås på tallriken också. Bon apetite!
  • Som matsäck: ät direkt ur makrillburken och avokadon i halvor direkt ur skalet.

Anteckningar

.

Näringsinfo per portion

Kalorier (kcal): 530
Fett (g): 40
Protein (g): 28
Kolhydrater (g): 18
Receptkälla: Nja, det här kan inte kallas för recept 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar




17 − ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.