Spenatpesto

Den här peston blir en riktig booster då den bara består av IF-vänliga ingredienser. Jag har räknat en omgång på 4 personer, men det kan nog räcka även till 6-8 personer om den bara ingår som smaksättare.

Spenatpesto på en sked i närbild

BTW – heter det solroskärnor eller solrosfrön? SVAR – både och! Det är samma sak 🙂 Källa Saltåkvarn

Ingredienserna på spenatpesto i minihackern Ingredienserna på spenatpesto hackade i minihackern  Spenatpesto i en skål

Spenatpesto
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
IF-värde/portion:192
Portioner
4 portioner
Tillagningstid
5 min
Portioner
4 portioner
Tillagningstid
5 min
Spenatpesto
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Skriv ut recept
IF-värde/portion:192
Portioner
4 portioner
Tillagningstid
5 min
Portioner
4 portioner
Tillagningstid
5 min
Ingredienser
Portioner: portioner
Instruktioner
  1. Mixa spenat, solroskärnor och olja till en slät konsistens. Smaka av med salt och citron.
Näringsinfo per portion
Kalorier (kcal):290
Fett (g):30
Proteiner (g):3
Kolhydrater (g):4
Receptkälla:Gunnarhögs Gård på Österlen

.

Dela det här receptet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.